Dit zijn de meest gebruikte betaalmethoden voor 'achteraf- of in termijnen betalen'.

Dit zijn de meest gebruikte betaalmethoden voor 'achteraf- of in termijnen betalen'.

Achteraf of in termijnen betalen betaalopties

Soms wil je een product eerst zien voordat je het koopt. Vroeger ging je daarvoor naar de winkel, maar de voordelen van online kopen zijn natuurlijk enorm. Via betaling.nl vind je alle betaalmogelijkheden bij webshops in Nederland. Met name achteraf betalen wordt steeds populairder. In dit artikel geven we je een aantal voorbeelden van producten die je eerst graag wil zien voordat je betaalt. Daarnaast krijg je een overzicht van de verschillende aanbieders van achteraf of in termijnen betalen.

iPhone 13 in termijnen betalen

Dit is een een goed voorbeeld van een product dat je eerst wil zien voordat je het koopt. Een iPhone in termijnen betalen kan doormiddel van het afsluiten van een abonnement op je toestel. Daarnaast kun je kiezen voor het huren van een toestel, het product wordt dan aan het einde van de huurperiode van jou. Tenslotte kun je een iPhone op afbetaling kopen. Je sluit dan een lening af waarbij je gemiddeld 10% rente per jaar betaalt.

Game Pc op afbetaling

Als je fan bent van game is een Game PC op afbetaling kopen een optie. Je krijgt de PC dan eerst opgestuurd en je kunt in je eigen tempo betalen. Zorg er wel voor dat je op tijd iedere maand betaalt, anders riskeer je een boete. Voorbeelden van aanbieders van een dergelijk betaalplan zijn Tinka en Santander.

Overzicht van Aanbieders

De bekendste aanbieders van achteraf betalen zijn Afterpay en Klarna. Bij deze aanbieders is het mogelijk om je product eerst te zien en pas na 14 of 30 dagen te betalen. Dit geeft je de rust en de ruimte om in je eigen tempo te betalen en zekerheid te hebben over dat je het product daadwerkelijk ontvangt. Als je een krediet wil afsluiten kun je het best gebruik maken van Tinka. Bij deze aanbieder kun je via de app precies zien hoeveel je nog moet betalen en wat je rente per maand is. Een andere optie is huurkoop. Hiervoor zijn op het internet ook een aantal aanbieders te vinden.

Samengevat

Je kunt producten tegenwoordig heel goed achteraf of in termijnen kopen. Voorbeelden van geschikte producten hiervoor zijn een Game PC en een iPhone. Aanbieders die dit faciliteren zijn Tinka, Afterpay, Klarna en diverse aanbieders van Huurkoop zoals Grover.