Hoe kan ik mijn eigen patches laten maken?

Hoe kan ik mijn eigen patches laten maken?

Er kunnen een aantal redenen zijn om uw eigen patches te laten maken. Op deze emblemen laat je eenvoudig alle details van je ontwerp maken. Ze worden meestal gebruikt om aan kleding te bevestigen, maar je kunt ze ook als onderzetters gebruiken als je PVC emblemen laat maken bijvoorbeeld.

Patches laten maken

Om uw eigen patches te ontwerpen, is het belangrijk om te begrijpen hoe u wilt dat ze eruitzien. Dit is erg belangrijk om het eindproduct zo mooi mogelijk te maken en perfect aan te laten sluiten op jouw wensen. Als je ervaring hebt met een ontwerpprogramma als Photoshop, kun je het hele ontwerp zelf maken. Mocht je hulp nodig hebben bij een goed idee of een ontwerp, dan kun je altijd de Pro-Merchandise medewerkers van Ootmarsum om hulp vragen. Zij weten altijd raad met jouw vragen.

Er zijn verschillende kleuren mogelijk op je custom patches

Bij het bepalen van je ontwerp is het belangrijk om rekening te houden met het aantal kleuren. Meestal worden er ongeveer 6 verschillende kleuren gebruikt, echter kunnen dit er ook meer worden indien gewenst.

Bevestig patches aan uw kleding of accessoires

De meest voorkomende reden om patches te laten maken, is om het aan de kleding of accessoires te bevestigen van je bedrijf of merk. Je kunt dit op een aantal manieren doen. Je kunt het er zelf op naaien, maar je kunt er ook voor kiezen om een ​​klittenband- of speldsluiting toe te voegen aan je embleem om ze eenvoudig te kunnen bevestigen.

Andere kenmerken van patches

Zoals gezegd, willen de meeste mensen patches laten maken op verschillende soorten kleding en accessoires bevestigen. Rubberen emblemen hebben echter nog veel meer functies. Je kunt hem bijvoorbeeld ook gebruiken als onderzetter, sleutelhanger of gewoon als extra promotieartikel. Het is dus multifunctioneel en je kunt het voor meerdere gelegenheden inzetten.

Andere soorten patches laten maken

Naast PVC emblemen kunt u ook andere soorten patches zelf ontwerpen. U kunt kiezen uit geborduurde emblemen, geweven emblemen, bedrukte emblemen, badstof/vilt patches en stoffen emblemen. Net als bij PVC emblemen worden deze vaak gebruikt om te plakken op verschillende accessoires en kleding van je onderneming of eigen brand.