Optimaal presteren in het perfecte T-shirt

Optimaal presteren in het perfecte T-shirt

Wil je altijd optimaal kunnen presteren waar en wanneer jij maar wilt.  Dan helpt jouw kleding je daarbij. Optimaal presteren gaat niet in een te kort of te krap T-shirt en daarom is er speciaal voor jou het extra lange T-shirt ontworpen die je onder je overhemd kunt dragen of natuurlijk gewoon lekker casual. Waar je ook voor kiest, de uitkomst blijft altijd hetzelfde. Nooit meer te korte T-shirts die uit je broek kruipen. Geen moeilijk gedoe, gewoon het extra lange T-shirt voor heren in verschillende modellen en kleuren.

Voordelen lange T-shirts

Minder snel een koude rug krijgen is dan gelijk ook één van de voordelen van het extra lange T shirt. Ook voor iemand die niet lang is maar een gewone lengte heeft maar vrij smal gebouwd is zijn extra lange T shirts een uitkomst. Normaal gesproken moet degene voor zijn postuur een kleine maat hebben wat tot gevolg heeft dat het shirt te kort wordt. Dus niet alleen lange mensen maar ook kleinere smalle mensen ervaren veel voordelen van het dragen van een extra lange T shirt. Het grootste voordeel van deze shirts is dat ze netjes in de broek blijven zitten. Niets is vervelender dan een te kort shirt.

Pillen van de T-shirts

De wrijving van de kleding is de grootste oorzaak voor het pillen van de stof. Vooral in een droger kan kleding snel pillen. Kleding wordt daarin vaak duizenden keren gekeerd, wat veel wrijving veroorzaakt. Een goede manier om het pillen van kleding te voorkomen is door niet langer de gevoelige kledingstukken in de droger te doen. Doe je dit wel, keer de kleding dan in ieder geval binnenstebuiten of stop ze in een speciaal droger zakje. Pillen op een T-shirt haal je ook makkelijk weg met het rubberen borsteltje dat je ook weleens gebruikt voor bijvoorbeeld suède schoenen.

T-shirts bestellen of naar de winkel?

De meeste mannen vinden het shoppen van kleding niet de leukste activiteit om te doen. Vaak wordt er eens of twee keer per jaar een grote bestelling geplaatst om weer een aantal nieuwe kledingstukken in de kast te hangen. Aan te raden is om ook t-shirts te bestellen in diverse kleuren. Deze basics zijn altijd handig!