Pimp je interieur met plakplastic

Pimp je interieur met plakplastic

Plakplastic is, zoals de naam het eigenlijk al zegt, een plastic folie met aan één zijde een plaklaag. De andere zijde is vaak een mooie print of effen kleur. Met plakplastic kun je je interieur restylen. Een oud krukje kun je van een nieuwe look voorzien door het van een laagje plakfolie te voorzien. En wat dacht je van een deur, vensterbank, nachtkastje, salontafel of plantenbak? De mogelijkheden zijn eindeloos. Zolang de ondergrond glad, vlak en vetvrij is, kun je het met plakplastic decoreren.

Groot aanbod plakplastic

Plakplastic is verkrijgbaar in honderden verschillende prints. Stippen en strepen, bloemen en diertjes, marmerlook en betonlook, palmbladeren en geometrische prints, werkelijk in allerlei leuke prints. Houtlook is een van de meest populaire prints in de plakplastic wereld. Het assortiment met houtlook plakplastics is de laatste jaren dan ook enorm uitbereid. Voorheen had je keuze uit misschien 3 of 4 houtprints, tegenwoordig  gaat het om tientallen! In veel interieurs is hout terug te vinden. Een houten tafelblad, hout(look) keukenkastjes, vensterbanken van hout, tv-meubels van hout en ga zo maar door. Het is erg stijlvol en het zorgt voor een fijne sfeervolle omgeving. Hout plakplastic is verkrijgbaar in een soort planken patroon, maar ook als een geheel houtlook, en dan vaak ook nog in diverse tinten. Wanneer je je interieur dus wilt pimpen met houtplakplastic is de kans groot dat je een print gaat vinden die mooi bij je interieur past. Je kunt er ook voor kiezen om diverse houtlooks met elkaar te combineren, het kan voor een waanzinnig effect zorgen!

Hoe werkt plakplastic?

Plakplastic breng je aan als een soort sticker:

- Zorg voor een schone en vetvrije ondergrond

- Verwijder het schutvel van het plakplastic

- Plak het plakplastic op de ondergrond en veeg het glad

- Klaar! Je kunt genieten van het mooie resultaat!

Tip: indien mogelijk bij de betreffende ondergrond is het aan te raden om water te gebruiken tussen het plakplastic en het te beplakken object. Zo voorkom je eenvoudig luchtbellen! Het water veeg je eenvoudig onder het folie vandaan!

Wil jij meer weten over plakplastic, neem dan eens een kijkje bij Plakfoliewebshop.nl