Vlieg naar één van deze Griekse eilanden

Vlieg naar één van deze Griekse eilanden

Wanneer Griekenland je heel erg aantrekt dan moet je zeker eens een vakantie overwegen naar Corfu met al zijn leuke dorpjes of Zakynthos. Het is heerlijk wanneer je in alle rust je vakantie kan doorbrengen en toch genieten van de cultuur van de eilanden.

Vakantie op Corfu

Op Corfu kan je alles vinden om een fijne vakantie te krijgen. Er is genoeg bezienswaardigheid, prachtige stranden en een overweldigende natuur. Je kunt er heerlijk eten en drinken en uitgaan maar ook tot rust komen. Corfu is een veelzijdig eiland dat geschikt is voor gezinnen, liefhebbers die van luxe houden maar ook voor de jongeren.

Wanneer je in de zomer naar Corfu gaat is het er aangenaam warm. In de winter is het er koel. Dit alles komt door het mediterrane klimaat. In de winter valt er bijna alle neerslag die je maar kan bedenken, dit is in de zomer totaal anders. Er valt dan nagenoeg geen neerslag. Er is dus volop zon in de zomer maar nooit te heet. Eigenlijk precies waar je naar op zoek bent als je op vakantie gaat.

Vakantie op Zakynthos

Een vakantie op Zakynthos is zeker aan te raden. In de zomermaanden kan je rekenen op echte warme dagen. Het eiland heeft veel te bieden. In de stad kan je de gezelligheid opzoeken, je kunt naar heerlijk naar het strand gaan voor rust maar je kan ook kiezen voor actieve en spannende activiteiten.

Wanneer je in het hoogseizoen naar Zakynthos gaat kan het zijn dat het Te warm en Te druk kan zijn. Wanneer je een rustige vakantie wilt doe je er goed aan om in het voorjaar of najaar heen te gaan. Ook zijn de prijzen in het hoogseizoen heel erg hoog. Voor een wat goedkopere vakantie kan je dan beter in het voorjaar of najaar gaan. En door het mediterrane klimaat is het eigenlijk het hele jaar door lekker weer. In de wintermaanden is de temperatuur gemiddeld 9.6 graden. Dan hebben we het over de maand januari. In de zomermaanden schijnt de zon elf tot twaalf uur. Hierdoor zijn je dagen erg lang en geniet je elke dag van de ondergaande zon.