Vriendin jarig? Wij hebben 5 cadeautips voor je!

Vriendin jarig? Wij hebben 5 cadeautips voor je!

Is je vriendin binnenkort jarig? En ga je bij haar op verjaardag? Dan wil je natuurlijk jouw vriendin wel verrassen met een cadeautje waar ze blij van wordt, maar waar ze ook echt wat aan heeft. Wij hebben onderzoek voor je gedaan welke 5 cadeaus er voldoen aan deze criteria. Gegarandeerd dat er een cadeau tussen staat, waarmee jij gaat scoren bij je vriendin!

Pasjeshouder

Is je vriendin zo iemand die altijd iets kwijt is? Haar autosleutels, maar ook vaak bijvoorbeeld haar pinpas? Dan is een pasjeshouder het ideale cadeau voor haar! Pasjeshouders zijn ideaal om al je pasjes bij elkaar op te bergen en overzicht te houden. Pasjeshouders zijn gemaakt van verschillende soorten materialen en verkrijgbaar in diverse kleuren. En de ideale pashouder voor jouw vriendin? Die bestel je natuurlijk gewoon online! Houd je vriendin van chique? Of is het meer een sportief type? Online ga jij de ideale pasjeshouder vinden voor jouw vriendin, gegarandeerd! Pasjeshouders heren? Ook die zijn er! Bestel deze ook online, je zult verbaasd zijn hoe groot het assortiment is voor heren!

Kookboek

Als je een origineel kookboek geeft van bijvoorbeeld een beroemde kok, weet je zeker dat je vriendin hier vele uren plezier van zal hebben. Je kunt ook kiezen voor een kookboek, met recepten waar je lekker slank bij blijft. Of misschien is degene waarvoor jij een cadeau zoekt, wel een liefhebber van een bepaald land, dan kun je gaan voor een kookboek met recepten uit dit land. Altijd goed!

Verzorgde picknick

Een picknick valt altijd in de smaak. Je hoeft alleen maar een mand te vullen met lekkernijen, een leuke wandeling uit te stippelen en je bent klaar. Het fijne van een picknick is dat je ook echt even tijd hebt voor elkaar om bij te kletsen. Als je er een wandeling aan koppelt, is het ook nog eens een heel duurzaam en gezond cadeau!

Fotoboek 

Hebben jullie leuke herinneringen samen? Bijvoorbeeld omdat jullie samen op vakantie zijn geweest of vaak samen uit zijn geweest? Dan is het natuurlijk wel heel leuk om hier een fotoboek van te maken, met foto’s van die vakanties of avondjes uit. Je zult merken dat dit altijd in goede aarde valt en reken maar dat jullie veel lol hebben, als je dit boek samen gaat bekijken!

Persoonlijke portemonnee 

Houd je vriendin van leer? Of meer van stof? Een drukke print of houd ze het liever rustig? Met een portemonnee op maat gemaakt, kun jij een portemonnee laten maken, waar je vriendin heel blij van gaat worden. Dat gaat ze zeker waarderen!