Waarom doet een lelijke kersttrui het zo goed?

Waarom doet een lelijke kersttrui het zo goed?

Weleens een feestje meegemaakt waar mensen een lelijke kersttrui droegen? Op je werk weleens een collega gezien met een lelijke kersttrui? Grote kans dat je moest glimlachen of zelfs lachen, dat je dit verschijnsel tegenkwam! De lelijke kersttrui is enorm in opkomst, ben jij benieuwd waarom dit eigenlijk zo is? Hieronder hebben we de drie belangrijkste redenen voor je op een rijtje gezet! 

Lelijke kersttrui zorgt voor verbinding

Het grappige aan een lelijke kersttrui is dat het mensen met elkaar verbindt. Als je bijvoorbeeld een collega hebt die altijd strak in het pak naar kantoor komt, werpt dit wellicht qua contact een drempel op. Op het moment dat deze collega in een lelijke kersttrui binnenloopt, is deze drempel opeens helemaal weg. Ook als je besluit om bijvoorbeeld met de hele afdeling een bepaalde dag op een lelijke kersttrui te dragen, zorgt dit gegarandeerd voor meer sfeer en hierdoor ook voor verbinding. 

Lelijke kersttrui roept nostalgisch gevoel op

Kun je nog herinneren dat je als kind met het hele gezin bij de kerstboom zat? De warmte, de gezelligheid en de unieke kerstsfeer roept bij iedereen goede herinneringen op. Een lelijke kersttrui beeldt wel letterlijk dit heerlijke, nostalgische gevoel uit, waardoor mensen ook direct blij worden als ze zo’n trui zien of dragen. Mensen zijn in eerste instantie altijd wat lacherig om zo'n trui te dragen, maar stiekem vinden ze het maar wat fijn en gezellig!

Lelijke kersttrui kopen

Ben je van plan om een lelijke kersttrui te gaan kopen? Omdat je ook wel zin hebt in dat heerlijke, nostalgische gevoel? Of misschien lijkt het je leuk om een keer een ‘lelijke kersttruien dag’ te organiseren op je werk? Wellicht heb je plannen om je vrienden dit jaar uit te nodigen voor het kerstdiner, waarbij je iedereen vraagt om een lelijke kersttrui aan te trekken! Wat de reden ook is om een lelijke kersttrui aan te schaffen, online vind je een breed aanbod van truien. Hou je van bont? Of echt fout? Of wil je een kersttrui die lelijk is, maar ook eigenlijk weer leuk is? Ze zijn allemaal online te vinden! Voor welke lelijke kersttrui ga jij?