Wat zijn jouw ideale schoenen?

Wat zijn jouw ideale schoenen?

Ben je iemand die graag netjes gekleed gaat? Iemand die kiest voor een stijl en deze stijl vervolgens in alle kledingstukken doortrekt? Of ben je juist iemand die graag met de trends meegaat, wat natuurlijk altijd voor afwisseling zorgt in je kledingkast? Bij een goede outfit, horen natuurlijk ook bijpassende schoenen. Bij schoenen komt er echter meer kijken dan alleen of deze er leuk uit zien; ze moeten natuurlijk ook lekker lopen! Heb jij er weleens over nagedacht wat jouw ideale schoenen zijn en hoe je hierachter komt? Wij hebben een aantal tips voor je, waarmee jij jouw ideale schoen gaat vinden. Gegarandeerd!

Pas meerdere maten

Heb je maat 41? Of misschien wel 44? De kans is groot dat je weleens schoenen besteld hebt in jouw maat, maar dat deze helemaal niet pasten. De reden hiervoor is dat een standaardmaat niet altijd hetzelfde valt. Dit verschilt namelijk per merk, het is zelfs per schoen weer anders. Als je online je schoenen gaat bestellen, doe je er dan ook goed aan om direct een paar verschillende maten te bestellen. Past 41 niet? Dan 42 wellicht wel! Op deze manier weet je zeker dat je meteen slaagt bij je aankoop en kun je meteen genieten van je nieuwe schoenen.

Pas aan het einde van de dag

Op het einde van de dag zijn je voeten ‘het grootste’. De reden hiervoor is dat je voeten het meest ‘uitgerekt’ of ‘opgezwollen’ zijn als je hier de hele dag op gelopen hebt. Ideaal om juist dan je schoenen te passen; als ze op dat moment passen, passen ze namelijk altijd! Het is ook slim om je dikste sokken te dragen als je schoenen gaat passen, ook dan weet je zeker dat je al je sokken kunt dragen en de schoenen dus perfect van maat zijn.

Kies voor multifunctionele schoenen

Zowel uit praktisch oogpunt, als vanuit financieel oogpunt, zijn multifunctionele schoenen aan te raden. Met deze schoenen kun je overdag op kantoor werken en ’s avonds weer op verjaardag gaan. Sneakers zijn hiervoor ideaal; deze schoenen lopen lekker, zijn multifunctioneel en bovendien ook nog eens heel stijlvol. Je kunt ook nog eens uit vele soorten sneakers kiezen. Bijvoorbeeld Hogan sneakers zijn een echte aanrader. Deze sneakers staan bekend omdat ze heerlijk comfortabel lopen, perfect zijn afgewerkt en bovendien ook nog eens erg stijlvol zijn. Ideaal als je schoenen wilt hebben die lekker lopen, maar die ook nog eens perfect bij je outfit passen. Is de sneaker ook jouw ideale schoen?