Deze makkelijke en stijlvolle outfits kunnen altijd

Deze makkelijke en stijlvolle outfits kunnen altijd

Soms zijn er van die dagen dat je echt geen zin hebt om veel moeite te doen voor je outfit. Je bent moe, je komt tijd tekort en je zou liever nog iets langer in bed willen blijven liggen. Een mooie outfit kan natuurlijk wonderen doen voor hoe je je voelt, maar het is een feit dat we niet altijd evenveel tijd hebben om hier voldoende aandacht aan te besteden. Dit betekent echter niet dat een makkelijke outfit ook direct minder stijlvol zal zijn. Sterker nog: er zijn genoeg makkelijke outfits die eigenlijk altijd een succes zijn.

Kan jij wel wat inspiratie gebruiken voor die dagen dat alles tegenzit en je toch fashionable voor de dag wilt komen? Lees dan snel verder en maak gebruik van de volgende musthaves. Deze zijn onder andere verkrijgbaar bij thestorewoerden.nl/

Jumpsuit 

Misschien wel de gemakkelijkste manier om snel een mooie outfit te creëren, is door gebruik te maken van een jumpsuit of zogenaamde onepiece. Dit kledingstuk bestaat volledig uit één stuk. Je hoeft dus niet lang na te denken over hoe je hem combineert. De outfit is eigenlijk al compleet. Natuurlijk zou je nog wat accessoires kunnen toevoegen en doen de juiste schoenen wonderen, maar het geheel is al af. Dat scheelt jou een heleboel extra tijd en energie. 

Wist je dat je zowel jumpsuits voor de zomer als de winter hebt? In de zomer wordt dit ook wel een playsuit genoemd. Meestal gemaakt van luchtige materialen en lekker kort. In de winter is hij lang en warm. Dan zou je de jumpsuit eventueel ook nog kunnen combineren met een topje voor extra lichaamswarmte. Kortom: de perfecte outfit voor elk seizoen. 

Basic jeans 

Basic jeans kunnen eigenlijk altijd. Of je nu op zoek bent naar een casual uitstraling of juist iets zakelijks uit wilt stralen. Door te combineren met verschillende materialen en kleuren creëer je telkens weer een geheel nieuwe outfit. Het fijne van jeans is dat ze zich ook nog eens heel gemakkelijk laten stylen. Eigenlijk kunnen ze met vrijwel alles worden gecombineerd. Een prima keuze voor wanneer je weinig tijd hebt en er toch leuk uit wilt zien. 

Extra tip: maak op een vrije dag alvast setjes en hang deze compleet in de kast. Zo hoef je in de ochtend enkel een kledinghangertje te pakken en weet je direct wat bij elkaar past. Dat scheelt een hoop tijd. 

Jurkjes 

Jurkjes zijn eigenlijk altijd een goed idee. Je hebt weinig nodig om een jurk compleet te maken. Enkele accessoires en de juiste schoenen doen al wonderen. Bovendien hoef je ook niet meerdere kledingstukken te dragen. Gedurende de zomermaanden heb je naast een jurk meestal niets nodig. Je trekt deze eenvoudig aan en je bent klaar om de dag te beginnen. Ook in de winter is een jurk een prima idee als je niet weet wat je moet dragen. Houd er dan wel rekening mee dat je vaak meerdere laagjes aan moet trekken.