Is jouw bedrijf klaar voor Sinterklaas?

Is jouw bedrijf klaar voor Sinterklaas?

Het klinkt nu nog ver weg, maar voordat je het weet is het alweer december. Dan staat die goede oude Sint weer voor de deur met zijn Pieten. In deze magische tijd van het jaar is het ook leuk om je collega’s te verrassen. En met wat beter dan Sinterklaasgeschenken voor het hele bedrijf. Denk aan een pakket van Tezet.nl. Wil je weten waarom een Sinterklaaspakket zo’n succes is? Lees dan verder!

De magie van Sinterklaas 

Sinterklaas is het feest van verrassingen, gezelligheid en genieten van heerlijke lekkernijen. Het is een tijd waarin iedereen zich weer even kind kan voelen. En wat is nu leuker dan deze magie te delen met je collega’s?

Waarom Sinterklaaspakketten?

Waardering tonen: Sinterklaaspakketten zijn een fantastische manier om je waardering te tonen aan je medewerkers en klanten. Het laat zien dat je om ze geeft en dat je hun harde werk en loyaliteit waardeert. 

Teambuilding: Deze pakketten kunnen ook de teamgeest versterken. Wanneer iedereen een verrassingspakket ontvangt, wordt de feestvreugde gedeeld en ontstaat er een gevoel van saamhorigheid. 

Bedrijfsimago verbeteren: Het geven van Sinterklaaspakketten kan je bedrijfsimago verbeteren. Het laat zien dat je betrokken bent bij de gemeenschap en dat je niet alleen zakelijke, maar ook menselijke relaties waardeert. 

Klantenbinding: Als je Sinterklaaspakketten aan je klanten geeft, versterkt dit de band tussen jouw bedrijf en de klant. Het is een herinnering aan je bedrijf en de positieve ervaringen die ze met je hebben gehad.

Wat zou je in een Sinterklaaspakket kunnen stoppen?

De inhoud van Sinterklaaspakketten kan variëren, afhankelijk van je budget en bedrijfscultuur. Hier zijn een paar leuke ideeën voor een pakket:

Chocoladeletters: Een Sinterklaaspakket is niet compleet zonder de iconische chocoladeletter! Voeg de initialen van je collega toe voor een persoonlijke touch.

Pepernoten en kruidnoten: Knapperig en heerlijk! Een zakje van deze typische Sinterklaas snoepjes zorgt voor een glimlach op ieders gezicht.  

Mok met Sinterklaasprint: Personaliseer een mok met een leuke Sinterklaas-print voor een dagelijkse herinnering aan de feestelijke sfeer. 

Sinterklaasgedicht: Dit gebeurt enorm vaak met het geven van cadeautjes op Pakjesavond. Waarom voeg je ook niet een grappig gedicht toe om een glimlach op het gedicht van je collega te toveren.

Kleine geschenken: Overweeg kleine geschenken zoals notitieboekjes, pennen of zelfs een kerstornament met het bedrijfslogo.

Dankwoord: Sluit het pakket af met een persoonlijk dankwoord om je waardering over te brengen. 

Of je nu een groot of klein bedrijf runt, Sinterklaaspakketten zijn een geweldige manier om de geest van het seizoen te omarmen en je waardering te tonen. Dus, haal die mijter en staf tevoorschijn en begin met het verspreiden van Sinterklaas vreugde in je bedrijf!