Wat is een jade roller en hoe gebruik je het?

Wat is een jade roller en hoe gebruik je het?

Een jade roller is een instrument dat mensen gebruiken om hun huid te masseren. Het wordt al eeuwenlang in Azië gebruikt als schoonheidsbehandeling en het wordt nu ook populair in het Westen, met veel beroemdheden die regelmatig jade rollers gebruiken en lokale winkels die nu ook kwalitatieve jade rollers aanbieden.

Een jade roller is gemaakt van jade dat in een cilindervorm is gesneden. De jade ondergaat vervolgens een speciale behandeling waardoor de jadekleur behouden blijft en de jade harder wordt, maar toch kneedbaar genoeg om te worden gebruikt om de huid te masseren.

Wat zijn de voordelen van jade rollers?

De jade roller wordt gebruikt om de huid te masseren en zo de doorstroming van energie, of chi, door het lichaam te bevorderen. Men gelooft dat jade rollers de gezondheid van de huid verbeteren door de bloedcirculatie en de lymfestroom in het gezicht te bevorderen.

Een toename van de bloedcirculatie naar het weefsel zal het weefsel van zuurstof voorzien, wat goed is voor de gezondheid. De jade roller kan ook worden gebruikt om pijn of stress te verlichten door zachte rolbewegingen over verschillende delen van het lichaam, waaronder het gezicht.

De jade roller zou stress verlichten en ontspanning bevorderen door de doorbloeding te verbeteren en gifstoffen uit de huid en de inwendige organen te verwijderen. Het wordt gebruikt als onderdeel van een huidverzorgingsroutine na het reinigen, voor het hydrateren, of als alternatief voor degenen die chemische producten in hun huidverzorgingsregime willen vermijden.

Hoe moeten jade rollers gebruikt worden?

Breng uw favoriete gezichtsolie aan op de jade roller voordat u deze op uw gezicht gebruikt. Als u een jade roller zonder olie gebruikt, kan deze te hard aanvoelen op uw huid volgens gezondehuid.eu.

Zachtjes masseren met rollende bewegingen over de huid. Probeer om te beginnen alleen jade rollers te gebruiken op uw wangen en voorhoofd. Werk met kleine zones tegelijk, zoals het gezicht of de hals. Masseer vervolgens gedurende één of twee minuten jade op en neer in uw hals voordat u verder gaat met andere zones, zoals de jade roller onder uw ogen.

Rol de jade rollers over de volgende gebieden:

- Onder de ogen om wallen te verminderen

- Wangen, voorhoofd en kin om de huid te liften en te verstevigen.

- De punt van de neus om poriën te minimaliseren

- Zijkanten van de neus om fijne lijntjes rond de neusgaten te verwijderen

- Kaaklijn om jowls te verminderen

- Hals om rimpels te verminderen. Het op en neer rollen van de jade rollers in uw hals zal u helpen om een jeugdige uitstraling te behouden.

Conclusie

Jade rollers zijn dus een geweldige manier om het gezicht te ontspannen en energie te geven. Je kunt jade rollers zowel op uw wangen als uw voorhoofd gebruiken, hoewel het best kan zijn om met slechts één kant van het gezicht tegelijkertijd te beginnen als u nieuw bent om jade roller te gebruiken.

Jade rollers moeten altijd worden gebruikt in cirkelvormige bewegingen voor ongeveer 2 minuten per gebied. Na het jaden, masseer of klop overtollig product van uw huid af voordat u moisturizer of andere producten aanbrengt zoals gewoonlijk. Dit zal de absorptie verbeteren! En vergeet niet om veel water te drinken tijdens dit proces - hydratatie is essentieel bij het gebruik van jade rollers.