Welke koffer past bij jou?

Welke koffer past bij jou?

Ben je op zoek naar een koffer? Omdat je binnenkort op reis gaat, of omdat je gewoon altijd over een goede koffer wilt kunnen beschikken? Voordat je een definitieve keuze maakt, is het verstandig om eerst goed na te denken over welke koffer er eigenlijk het beste bij je past. Hieronder kun je lezen waar jouw ideale koffer aan moet voldoen. Lees je mee?

Kwaliteit

De kwaliteit van de koffer die jij nodig hebt, wordt mede bepaald door de intensiteit van het gebruik. Ga jij per jaar minimaal tien keer op reis? Of beperkt zich dat tot maximaal een paar keer per jaar? En als je dan op reis gaat, zijn dit dan verre reizen, waarbij je koffer intensief gebruikt wordt? Of zijn dit juist korte reisjes, waarbij je koffer niet al te veel te verduren krijgt? Hoe vaker je reist en hoe intensiever deze reizen zijn, hoe hoger de kwaliteit van je koffer moet zijn. Denk hierbij aan de kwaliteit van de koffer zelf, maar ook bijvoorbeeld aan de kwaliteit van de sloten en de wielen.

Vliegtuig of auto?

Waarmee ga jij meestal op reis? Als je bijvoorbeeld veel met het vliegtuig reist, heb je echt wel een goede koffer nodig. Je loopt er in dit geval bijvoorbeeld mee door luchthavens, waardoor de wielen extra slijten. Je koffer zal in het vliegtuig bovenop ander koffers liggen en op de bagageband stoot je koffer ook gemakkelijk tegen een andere koffer aan. Hou er ook rekening mee dat je koffer moet voldoen aan maximale afmetingen, als je op reis gaat met een vliegtuig. Ga je meestal met de auto op reis? Dan heb je natuurlijk zelf veel meer invloed op de slijtage van je koffer. In dit geval heeft je koffer een stuk minder te verduren ten opzichte van een reis met een vliegtuig, bovendien kun je in dit geval zelf bepalen hoe groot je koffer moet zijn.

Welke koffer past bij jouw stijl?

Vind je het belangrijk dat je koffer past bij jouw stijl? Denk hierbij aan casual, chic of juist sportief. Neem eens online een kijkje in het assortiment van SuitSuit koffers, dit zijn koffers die speciaal zijn gemaakt voor vrouwen. Bij dit merk hebben ze goed nagedacht over wat vrouwen belangrijk en handig vinden, als het gaat om koffers. Dit op het gebied van kwaliteit, afmetingen, maar zeker ook qua stijl. Kijk ook eens op Top5bestekopen. Hier zijn de vijf beste koffers al voor je geselecteerd, waardoor je zeker weet dat je een koffer aanschaft, die voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Voor welke koffer ga jij?