Zin in een avontuurlijk personeelsfeest?

Zin in een avontuurlijk personeelsfeest?

Ga jij een personeelsfeest organiseren? Ben je samen met collega’s aan het brainstormen over een gezellig uitje? Zin om al je medewerkers te trakteren op een avontuurlijk personeelsfeest? Kies dan voor een personeelsuitje met een gemotoriseerde activiteit! Dit zorgt voor uitdaging, spanning en heel veel energie. Precies wat je nodig hebt op een personeelsfeest! Voor welke gemotoriseerde activiteit ga jij?

Kever rally is gegarandeerd spektakel

Hoe gaaf is het om samen met je collega’s een Kever rally te rijden? Deze historische wagens zijn niet alleen bijzonder om naar te kijken, ook om er mee te rijden is ronduit spectaculair. Het is een bijzondere ervaring als je in een lange rij Kevers achter elkaar een route af gaat leggen. Onderweg is het leuk om hier en daar even te stoppen, om even bij te kletsen met elkaar. Tijdens het afleggen van een rally, rij je op bijzondere weggetjes en zie je onderweg van alles en nog wat. Natuurlijk zullen jullie met elkaar veel bekijks trekken onderweg. Gaaf toch?

Buggy en Quad rijden

Er zijn natuurlijk nog meer gemotoriseerde activiteiten waar je uit kunt kiezen. Buggy rijden is bijvoorbeeld ook echt een aanrader, als je houdt van spanning en sensatie. Het rijden in een buggy is overigens hartstikke veilig, dus bang te zijn voor ongelukken hoef je echt niet. Buggy’s kunnen tot wel 70 kilometer per uur rijden, dus hierbij ervaar je het echte rally rijden. Quad rijden is ook razend populair, hierbij kun je over een crossbaan racen met bulten, bochten en heuvels. Leuk, als je ook wel van een beetje competitie houdt!

Het Schwarzwald Rijssen

Een uniek personeelsfeest, organiseer je het beste bij Het Schwarzwald Rijssen. Op deze unieke locatie kun je bovenstaande, gemotoriseerde activiteiten boeken, maar je kunt er ook heerlijk eten en drinken. Kies bijvoorbeeld voor een voordelig arrangement inclusief BBQ. Het is ook mogelijk om hier te kiezen voor een buffet of om gerechten te kiezen van de kaart. Er is volop keuze als het gaat om activiteiten, naast gemotoriseerde activiteiten, kun je hier bijvoorbeeld ook terecht voor een pub quiz en een Escape Room. Jouw volgende personeelsfeest wordt spectaculair, gegarandeerd!