Personaliseren van glazen in de horeca

Personaliseren van glazen in de horeca

Wil je dat jouw bedrijf meer 'zichtbaar' wordt? Dan is de sponsoring van een feestje een goede manier om dit te bereiken! Alleen zien we in de praktijk vaak dat bedrijven graag een feestje willen sponsoren, alleen vervolgens wordt er niet goed gekeken naar de 'beste zichtbaarheid'. Door enkel een groot doek met het bedrijfslogo op te hangen, zorg je niet voor het best bereik. In dit artikel leggen we uit hoe je dit het beste aan kunt pakken.

Social Media

Door gebruikt te maken van social media kun je profiteren van 'zichtbaarheid' door berichten te plaatsen over het feest dat je sponsort. Door bijvoorbeeld een Facebook-event aan te maken en hier regelmatig updates over het feestje op te plaatsen, zorg je ervoor dat er steeds meer mensen geïnteresseerd raken en/of een positieve associatie met jouw bedrijf krijgen. Zorg er wel voor dat deze updates interessant zijn. Een leuk beeld of een korte video werkt hier vaak erg goed. Vergeet ook niet om de hashtag van het feestje te gebruiken, zodat mensen die deze zoeken ook jouw bedrijf zien. Daarnaast moet je er natuurlijk ook voor zorgen dat je het logo van het bedrijf in de video en/of de post verwerkt.

Laat accessoires bedrukken

Bierviltjes, bidons of kunststof glazen bedrukken? Op deze manier zorg je ervoor dat mensen het logo van jouw bedrijf zien wanneer ze tijdens het feestje een drankje inschenken of opnemen. Kunststof wijnglazen bedrukken? Dan is het ook nog eens leuk om er een speciale 'drank' voor te maken. Dit hoeft niet per se alcoholisch te zijn, maar mag bijvoorbeeld ook een speciale mocktail zijn. Zo hebben mensen die geen alcohol drinken toch iets speciaals waar ze aan kunnen denken wanneer ze jouw bedrijf weer zien.

T-shirts of sweaters

Wanneer je kiest voor t-shirts of sweaters met het logo van jouw bedrijf, zorg je ervoor dat deze ook nog eens een leuke 'goodie' zijn die mensen aan het einde van het feestje meekrijgen. Zo blijven ze niet alleen met een positieve associatie achter, maar kunnen ze ook nog eens iets concreets aanwijzen wat jouw bedrijf heeft gesponsord. Bovendien is dit ook nog eens een manier om ervoor te zorgen dat mensen jouw logo herkennen.

Inflatables

Een andere leuke manier om ervoor te zorgen dat mensen jouw logo herkennen, is door het te gebruiken op een inflatable. Denk bijvoorbeeld aan een koe met het logo van jouw bedrijf of een leuk ander opblaasfiguur die past bij de sfeer van het feestje. Dit is niet alleen leuk voor de mensen die het feestje bezoeken, maar zorgt er onder andere door de foto's (die je weer kunt delen op social media) ook voor, dat ze na afloop nog steeds jouw bedrijf associëren met iets unieks. Dat wil je toch voor jouw bedrijf?