"Cadeautje voor je man nodig? Deze 5 dingen zijn altijd goed!"

"Cadeautje voor je man nodig? Deze 5 dingen zijn altijd goed!"

Is je vriend en/of man binnenkort jarig en weet je niet wat je moet kopen? Wij hebben de 5 beste tips voor je op een rijtje gezet. Daar gaan we..

Drank

De meeste mannen houden van drank. Of het nu een biertje, wijntje of wat sterkere drank is. Je kunt hier altijd mee scoren. Jij weet vermoedelijk wel of je vriend gek is op een speciaal biertje, een speciale whisky, een lekkere port of gewoon een goed wijntje? Kijk of je eens een wat exclusievere variant kunt vinden en/of misschien is er altijd al wel iets geweest waarvan je vriend heeft gezegd dat die het nog eens wilde drinken?

Kleding

Veel mannen hebben er meestal weinig zin om te gaan winkelen. Waarom doe jij dat niet voor je man? Koop wat kleren waarvan je denkt dat hij die gaaf zou vinden. Natuurlijk moet je hier wel even goed over nadenken, want er is niks vervelender dan een trui of shirt waarvan de maat helemaal niet goed is. Leuk om te kopen als cadeaus zijn vaak bamboe polo's en/of schoenen. Hiervan is de kans vrij groot dat de maat direct goed is. Heb je geen idee? Koop dan een cadeaubon of neem je vriend mee en combineer dit met een dagje terrassen, dat is altijd goed.

Eten

Mannen zijn vaak gek op bbq's, vlees en stoere recepten. Misschien kun je hem blij maken met iets wat hij niet snel zelf zou kopen, maar wel lekker vindt. Denk aan een mooi stuk biefstuk of entrecote van de slager of wat luxere vleeswaren zoals Iberico ham. Ook stoere receptenboeken met BBQ-recepten zijn vaak een groot succes. Als je man gek is op koken, kun je natuurlijk ook kiezen voor een mooi mes of een ander keukengereedschap. 

Tech gadgets

Tegenwoordig zijn er heel veel stoere tech gadgets waar mannen blij van worden. Denk bijvoorbeeld aan gadgets zoals een 360 camera, een nieuwe harde schijf of een externe batterij. Kijk wat voor soort tech gadgets je vriend gebruikt en koop vervolgens iets wat hij nog niet heeft.

Een abonnement

Er zijn veel leuke abonnementsvormen te vinden. Elke maand een scheermesje, een nieuwe onderbroek, een speciaal biertje? Zo geef je een cadeau waar hij het hele jaar door plezier van heeft. Als je man gek is op sport, kun je denken aan een abonnement voor zijn favoriete club of toch eens naar die ene wedstrijd waar hij al zo lang naartoe wil? 

Mogelijkheden genoeg. Hopelijk hebben wij je een beetje kunnen inspireren met dit artikel.