De meest inspirerende ideeën voor een originele Valentijnsdag

De meest inspirerende ideeën voor een originele Valentijnsdag

De meest inspirerende ideeën voor een originele Valentijnsdag

Valentijnsdag is de allereerste feestdag van het nieuwe jaar. En wat voor één?! Dit is dé dag van de liefde. De dag om te tonen wat jouw partner voor je betekent. Toch is het elk jaar wel weer een heel gedoe om iets origineels te bedenken. Zeker wanneer je al jaren samen bent. Daarom goed om nu alvast de nodige voorbereidingen te treffen en een aantal originele ideetjes op te doen.

Kan je wel wat hulp gebruiken? Met behulp van de volgende inspirerende ideeën voor een originele Valentijnsdag vind je vast wat je zoekt.

Origineel cadeau

Bij een fantastische Valentijnsdag mag je de ander natuurlijk ook verwennen met een mooi cadeau. En nee, dit hoeft echt niet het duurste of grootste cadeau te zijn. Bij de zoektocht naar een origineel valentijnscadeau voor haar, zal je al snel merken dat er ontzettend veel te vinden is. Natuurlijk kun je ook gewoon voor tijdloze cadeaus als parfum, chocola of bloemen kiezen, maar het is nog leuker om je creativiteit te prikkelen.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een gepersonaliseerd sieraad? Laat een mooie inscriptie graveren, jullie namen, een belangrijke datum of iets anders waarmee je de ander echt kunt verrassen. Combineer dit met een leuk uitje en je hebt al direct de beste ingrediënten voor een originele Valentijnsdag te pakken.

Verras elkaar

Hoe leuk is het om een keer niet van tevoren te weten wat jullie gaan doen. Zijn jullie allebei super romantisch en is het altijd weer een gevecht wie er iets mag bedenken? Maak dan eens geen keuze, maar kies ervoor om elkaar te verrassen. Verdeel de dag bijvoorbeeld in twee delen en geef ieder de kans om iets voor die tijd te bedenken. Denk aan leuke activiteiten binnen- of buitenshuis. Keus genoeg! Laat je romantische hart spreken en bedenk iets waarmee je hem of haar echt enorm kunt verrassen.

Hele dag vrij

Dit is misschien niet het meest originele idee, maar wel eentje die zeer effectief is. Plan eens echt een hele dag vrij voor jullie twee. Geen kinderen, geen werk, geen huishouden, geen andere vrienden, alleen jullie samen. Maak een romantische wandeling, ga samen koken of ga gewoon lekker samen voor de open haard zitten en bespreek alles met elkaar. Dingen die jullie normaal door de drukte van de alledaagse dag niet kunnen vertellen, dingen waar je mee zit of dingen die je anders gewoon te weinig zegt. Zo kom je dichter bij elkaar.

Huwelijksaanzoek

Wil je dat de komende Valentijnsdag echt voorgoed in jullie geheugen geschreven staat? Overweeg dan om een aanzoek te doen. Wie wil dat nou niet op de meest romantische dag van het jaar? Wees je er wel van bewust dat je hierbij wel de nodige voorbereidingen moet treffen. Begin daarom op tijd en wacht niet af tot het februari is. De tijd vliegt voorbij voordat je het weet. Bedenk wat de beste aanzoek voor jouw geliefde zal zijn. Blijf dicht bij jezelf en spreek vanuit je hart. Dan zal de aanzoek nooit verkeerd vallen.