Online jouw lenzen bestellen?

Online jouw lenzen bestellen?

Heb jij minder zicht en gebruik je lenzen om weer goed zicht te krijgen? Dan koop je misschien wel lenzen bij de plaatselijke opticien. Nu is het goed om te weten dat je eigenlijk alle type lenzen die je bij de opticien kan kopen tegenwoordig ook online kan bestellen maar dan stukken voordeliger. Ga je online je lenzen bestellen dan kan je voordeel gemakkelijk tot wel 50% oplopen.

Welke lenzen vind je zoal online?

Wil je online lenzen bestellen dan heb je de keuze in allerlei verschillende soorten zachte lenzen. Harde lenzen kun je trouwens niet online bestellen omdat dit maatwerk lenzen zijn. In de zachte uitvoering van lenzen die je online kan bestellen heb je de keuze tussen daglenzen, weeklenzen of maandlenzen.

Maandlenzen zijn de meest bestelde lenzen, daarna komen de daglenzen en dan de weeklenzen. Deze drie soorten lenzen kan je bestellen als multifocale, sferische en torische lenzen. Dus een ieder die het voor veraf of dichtbij niet meer scherp ziet of een cilinder nodig heeft kan lenzen gaan dragen om alles weer scherp te zien.

Welke lenzen zijn voor jou geschikt?

Welk type lens het beste voor je geschikt is dat laat je door een lensspecialist bepalen. Weet je dan eenmaal welke type je nodig hebt dan bestel je deze natuurlijk voordelig online. Kies je voor maandlenzen dan zal dit op termijn het meest voordelig zijn, op de tweede plaats komen de weeklenzen en daglenzen zijn in verhouding het duurst.

Wel is het dragen van daglenzen de schoonste manier van lenzen dragen en het makkelijkste. Draag je daglenzen dan pak je elke dag een nieuw paar en dit zorgt er dagelijks voor dat de ogen de maximale hoeveelheid aan zuurstof krijgen en dit is de meest gezonde manier van lenzen dragen.

Ook hoef je daglenzen niet schoon te maken zoals je dat wel moet doen bij weeklenzen en maandlenzen omdat je hiermee veel langer moet doen voordat je een nieuw paar kan inzetten. Je hoeft trouwens bij daglenzen ook geen lenzenvloeistof te kopen dit komt omdat deze al in een houdertje met lenzenvloeistof zitten verpakt van waar uit je ze direct inzet.

Bestel ook oogzorgproducten online

Ook kan je naast het online lenzen bestellen en lenzenvloeistof bestellen, oogzorgproducten zoals oogdruppels, oogmaskers en ooglid reinigingsproducten bestellen. Een oogdruppel die je kan gebruiken om je ogen te bevochtigen door de dag heen kan namelijk heel gemakkelijk zijn als je lenzen draagt.