Op zoek naar een origineel weekendje weg?

Op zoek naar een origineel weekendje weg?

Vind je het leuk om samen met je partner regelmatig een weekendje weg te gaan, maar wil je dan wel altijd wat origineels doen? Ben jij degene die dit jaar het weekendje weg met de familie moet regelen? In beide gevallen is het wel zo leuk om een weekendje weg te gaan, naar een bestemming waar veel te doen is. Hieronder hebben we drie goede tips voor je, waarmee jouw weekendje weg, gegarandeerd een succes gaat worden, lees je mee?

Texel

Wie op de boot stapt naar Texel, is meteen verkocht. Hier op deze veerpont, ervaar je meteen dat heerlijke vakantiegevoel. Aan de overkant ligt dat prachtige eiland Texel, boven je vliegen meeuwen en om je heen alleen maar zee. Op het eiland zelf kun je heerlijk wandelen en fietsen, bovendien vind je er ook nog eens schitterende natuur. De dorpen De Koog en Koksdorp alleen al, zijn absoluut de moeite waard om te bezoeken. Je kunt hier heerlijk shoppen, maar ook lekker eten en drinken. Texel is een absolute aanrader!

Amsterdam

Wist je dat je prima een weekendje naar Amsterdam kunt gaan? Zeker als je plekken gaat bezoeken waar je nog nooit geweest bent, zul je merken dat Amsterdam veel meer te bieden heeft dan bijvoorbeeld alleen een rondvaart door de grachten en het bezichtigen van de Wallen. Wat dacht je van een bezoek aan het vernieuwde Rijksmuseum? Of bijvoorbeeld een stadwandeling onder leiding van een gids? Dit laatste is overigens echt de moeite waard. Zo’n gids kan je veel vertellen over de historie van de stad, neemt je mee naar de meest bijzondere gebouwen en vertelt de mooiste verhalen!

Noordwijk

Noordwijk is de verborgen parel van Nederland. In en rondom deze kustplaats kun je een heerlijk weekendje weg beleven. Het is verstandig om tijdens dit weekendje bij fietsverhuur Noordwijk een fiets te huren, want je kunt hier namelijk fantastisch fietsen. Wat te denken van een heerlijke fietstocht door de duinen, met na afloop warme chocolademelk met slagroom bij een strandtent aan zee? Vanuit Noordwijk kunt je heel verschillende soorten fietstochten maken. Na afloop van zo’n fietstocht kun je natuurlijk ook even lekker gaan shoppen in het centrum van Noordwijk. Of op het 13 kilometer lange strand gaan liggen van Noordwijk. E-scooter Noordwijk? Ook die kun je hier prima huren, ideaal als het je fysiek niet lukt om te fietsen, of omdat je gewoon liever op een scooter rijdt. Dat wordt lekker genieten daar!