Wat heb je minimaal nodig in je keuken?

Wat heb je minimaal nodig in je keuken?

Ga je binnenkort studeren en heb je hiervoor een studentenflat met keuken gehuurd? Samenwonen met je partner? Uit elkaar gegaan met je ex-partner en ga je nu alleen in een flat wonen? In al deze gevallen zal het zo zijn dat je een lege keuken aan zult treffen, die natuurlijk gevuld moet gaan worden. Maar welke spullen heb je nu eigenlijk minimaal nodig in een lege keuken? Dat lees je hieronder!

Kookpotten

Je hebt natuurlijk een goede pannenset nodig, denk hierbij aan braadpan voor het vlees. Ook heb je natuurlijk kookpotten nodig, om bijvoorbeeld je aardappelen en groenten in te kunnen koken. Kookpotten zijn ook handig om bijvoorbeeld pasta’s in gaar te koken, of gewoon een lekker eitje. Je doet er goed aan om een kookpotten aan te schaffen, van diverse afmetingen. Ideaal als je alleen gaat wonen; kun je voor jezelf in een kleine kookpot koken. Komen er vrienden langs en gaan jullie lekker pasta eten? Dan heb je wel een grote kookpot nodig, of misschien wel meerdere! Voor welke woonstijl heb je gekozen? Minimalistisch? Of juist meer klassiek? Als je kiest voor de kookpotten van BergHOFF, weet je zeker dat je kiest voor een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.  Ook vind je in deze collectie kookpotten voor elke woonstijl. Bijvoorbeeld de gebruiksvriendelijke en veilige kookpotten van BergHOFF met Fernogeen antiaanbaklaag, zijn echt ideaal voor als je nieuwe keukenspullen nodig hebt. Kies jij ook voor kwaliteit?

Servies in stijl

Heb je een romantische woonstijl gekozen? Of ga je voor landelijk? Ben je juist iemand die houdt van modern en strak? Het is belangrijk om je serviesgoed aan te laten sluiten bij je woonstijl. Dit staat mooi en bovendien herkennen mensen beter, wat je met je woonstijl uit wilt stralen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor veel bont serviesgoed, als je een romantische woonstijl hebt. Of juist meer basiskleuren en natuurlijke materialen in je serviesgoed terug laten komen, als je juist houdt van een landelijke stijl. Voor welk servies ga jij?

Handdoeken en theedoeken

Om te starten heb je ook zeker handdoeken en theedoeken nodig. Je verbaast jezelf nog hoeveel je gebruik maakt van deze doeken. Even iets afdrogen, ergens een doekje overheen of gewoon om te gebruiken als je net je handen hebt gewassen. Start jij ook goed voorbereid in je nieuwe keuken?