Wat is de leukste stad om te winkelen in Nederland?

Wat is de leukste stad om te winkelen in Nederland?

Nederland kent vele steden die ontzettend leuk zijn om te gaan shoppen. Zeker als je echt van winkeltje in, winkeltje uit gaan houdt moet je toch wel in de grotere steden zijn. Welke stad nu eigenlijk de leukste is dat hangt ook wel voor een deel van je eigen voorkeur af. Wil je winkelen om hetgeen wat je nodig hebt snel bij elkaar te pakken en weer lekker naar huis gaan of winkel je om er een dagje op uit te zijn?

Gezellig Utrecht

Utrecht is een hele gezellige stad om te gaan winkelen. Met de vele grachten en de daarbij behorende terrasjes kan je hier heel makkelijk een hele dag vertoeven. De binnenstad van Utrecht is sfeervol en voor de echte liefhebbers van winkelen een paradijs. De meest populaire warenhuizen zijn hier wel te vinden maar het stikt er ook van de kleine boetiekjes en er is een bruisende markt. Juist in de kleine steegjes zitten de meest bijzondere en leukste winkeltjes.

Bruisend Rotterdam

De koopjesgoot, misschien ooit wel eens wat over gehoord. Het ligt in hartje Rotterdam en je vindt er echt ontzettend veel leuke en gezellige winkels. De Lijnbaan en ook de Coolsingel zijn de bekendste straten waar je heerlijk kunt winkelen. Grote warenhuizen zijn hier zeker te vinden. Even tussendoor ergens wat drinken? Ook die gelegenheden zijn er meer dan voldoende aanwezig.

Chique Amsterdam

We weten allemaal dat de meest chique straat van Nederland op winkelgebied de P.C. Hoofstraat is. Deze straat is zeker voor famous Nederland meer dan bekend. Het zit er vol met dure boetieks waar je echt wel een dikke portemonnee voor moet hebben wil je daar wat leuks kunnen kopen. Maar Amsterdam heeft zeer zeker ook andere mooie winkels die wel geschikt zijn voor Jantje Modaal. Voor ieder wat wils dus!

Modestad Maastricht

Ze noemen Maastricht ook wel de ultieme modestad. Hier vind je de meest mooie winkels en de meest uiteenlopende boetiekjes op modegebied. Hier weggaan zonder iets gekocht te hebben dat lukt echt niemand! Ook grote winkelketens zijn hier meer dan voldoende te vinden.